SUNNE OG ENKLE MATPAKKER TIL BARN

Hva er vel bedre enn å kunne vinke farvel til barnet ditt mens hun/han går til skolen og du vet at DEN matpakka har du lagd. Sunnheten sjæl. Enkelt, godt og super sunt. Og best av alt, sunne matpakker ser bra ut på Instagram. Kanskje hu mor (ikke for å diskriminere, men har enda til gode å se en pappa legge ut matpakke bilder) setter ny rekord i antall «likes» eller endra bedre, flere følgere. 2019 her kommer vi!

FÅ MATPAKKA UT PÅ INSTAGRAM

Vi lever i en deilig tid hvor til og med matpakkene til barna skal vises frem i sosiale medier. De som gjør det planlegger faktisk innholdet i matboksen til barna utifra hvor bra det vil se ut på feks Instagram. Applaus… Jeg blir verken irritert eller lei meg, bare litt.. hva skal jeg si, fascinert? Vi er alle forskjellig og godt er det. Hvis jeg skal prøve å sette meg inn i det så tror jeg kanskje de tenker litt sånn som dette. «Montro hva jeg skal putte i matboksen til den lille krabaten imorgen. Skulle jeg kanskje kjøpt noen økologiske cherry tomater og delt de importerte druene fra Italia i to. Lagt de på en seng av deilige chiafrø sammen med et par nybakte brødskiver som jeg var oppe klokka 04 i natt for å steke.» NEI! Ungen din vikke ha det, hun/han vil ha leverpostei eller smørost. Ungen driter i om du får flere følgere på Instagram, matpakka smaker dritt og ingenting. Ikke blir hu/han mett heller… MEN når det er sagt, overskriften sier at du skal få servert «Sunne og enkle matpakker til barn». Så her skal du få min liste, fryktelig kjappe og altfor sunne. Om jeg anbefaler det; absolutt ikke…

6 SUPER SUNNE OG RASKE MATPAKKER

  1. 1 stk gulrot. Viktig med riktig kokelengde så ikke den blir overkokt eller rå. Husk å skrell den, det gir bedre farger på Instagram.
  2. Marinerte agurkstrimler (økologiske selvfølgelig). Disse har ligget i en ferskpresset kiwi marinade over natta. Viktig at du står opp i 03 tiden for å vende agurkstrimlene. Blir en helt unik smaksopplevelse.
  3. Hjemmelagde knekkebrød med linfrø og chiafrø. Toppet med havsalt som jeg selv har vært å henta og tørket fra sjøen.
  4. En deilig økologisk grønn salat. Friske farger gjør seg bra på bilder.
  5. Snitter. Bestill gjerne fra et cateringbyrå i nærheten av deg. Reker, laks, kabaret, ja her får du alt et barn elsker. Skrap av majones og alt som ikke er sunt. FÅ DET BORT.
  6. Vann. Den store vinneren. Det er sunt og du trenger ikke bekymre deg for allergier hvis andre barn ønsker å smake. Eneste minuset er at det ser dårlig ut på Instagram.

Del gjerne om du har noen tips og triks når det kommer til matpakker eller om det bare er noe du har på hjertet som må ut 🙂 #matpakke #barn #pappahumor